Mi vár ránk az utolsó 27 napon? - Alexander B. Hackman borítóleleplezés


"A hamarosan megjelenő könyv „Az utolsó huszonhét” trilógia második kötete lesz, a Hívójele: „GRÁNIT”. Az első rész tavaly szeptemberben, az Ünnepi Könyvhétre jelent meg. A trilógia gyakorlatilag egy visszaszámlálást visz végig, az utolsó huszonhét napot egy kataklizma bekövetkezéséig, amiről a legutolsó oldalig nem tudja az olvasó, hogy bekövetkezik-e vagy sem, és ha igen, mi lesz az? Hiszen olyan sok választási lehetőség van, ha azt vesszük figyelembe, milyen sok dolog van, ami elpusztíthatja az emberiséget.

A történet sok szálon fut, földrajzilag is eltérő helyeken élő személyekkel, akik egy titkos művelet révén lehetőséget kapnak, hogy a maguk módján próbáljanak meg felkészülni a világvégére, és túlélni azt.

A könyv lényege a lehetőség, hogy bármikor-bármi megtörténhet, de az sem kizárt, hogy a 27. nap végén a világon semmi sem fog történni. A kétség végig ott marad." Ennél tökéletesebb összefoglalót magam sem írhattam volna az előző kötetről és magáról a trilógiáról, amelynek nyitó könyvéről hamarosan szó lesz itt a blogon is, de addig is lássuk a második kötet fülszövegét és borítóját!

Fülszöveg

Greg nem egészen értette, miért őt választották a feladatra, hisz nincs senkije és semmilye. A csatornában él, ahol nem létezik jövő, sem tulajdon, csupán a gyorsan változó érdekek. De úgy tűnik, a társadalomnak most pont rá van szüksége: a jelen és célok nélküli emberre. Egy olyan vezetőre, aki még azelőtt megtanult túlélni, hogy valóban véget ért volna a civilizációnk.

Az első részben megismert szereplők dolga sem lett egyszerűbb.

Caroline és csapata tovább folytatja a felkészülést, dolgukat azonban megnehezíti a digitális alvóügynökök támadása. Dr. Kyle Gardener elkeseredetten küzd családja megmentéséért, miközben az őrült ötlettel ellopott brit aranykészlettel is meggyűlik a baja. Mi lesz a hajléktalanokból verbuvált véderő illusztris tagjaival, Hepikével, Hentessel és társaikkal? Milyen taktikát választ Mikura és Loui Padre?

Az utolsó huszonhétnél kapcsolódtunk a visszaszámláláshoz, melyből még tizennégy nap van hátra. Az idő kíméletlenül pereg, az események sűrűsödnek. Ki éli túl a napokat? Ki éri el a céljait? Netán előbb bekövetkezik az ismeretlen támadás?

A történet folytatása közben garantáltan nem fog unatkozni az olvasó, mert bár a világvége komoly dolog, de az oda vezető út még lehet roppant szórakoztató!

Alexander B. Hackman gondoskodik erről, aki a trilógia második részében is hozza fergeteges stílusát.

Borító

Ha kíváncsi vagy az íróra itt találod meg:

A trilógia első részének elérhetősége: https://shop.konyvmogul.hu/alexander-b-hackman

Megjegyzések