Egy boszorkányosan mesteri történet! - Leda D'Rasi borítóleleplezés!


Leda D'Rasi legújabb regénye Nuuvella.hu oldalán látta meg a napvilágot, egyfajta kedveskedésként a Boszorkánydinasztia sorozat rajongóinak és ennek a roppant különleges fantasy világ szerelmeseinek. Végül a tömeg akaratának eleget téve idén papírformában is érkezik ez a történet, amely nem igényli a regények ismeretét, cserébe minden olvasót garantáltan beránt egy különleges és varázslatos világba. A Mogul kiadó és Olvasólámpás Kitti jóvoltából én lehetek az egyik szerencsés, aki leleplezi a kötetet, úgyhogy nem is húzom tovább a szót, lássuk a borítót és a fülszöveget!

Fülszöveg

"Una évszázadok óta vezeti a feljegyzéseit. Egyszer beleolvastam. Dög uncsi volt! Gondoltam megmutatom, hogy kell ezt csinálni. Mert bocs, de én még egy halálosan snassz dolgot is úgy tudok előadni, hogy mindenki dől a röhögéstől. Azokról a sztorikról már nem is beszélve, amikről Una nem is tud…”

A rekeszizmokat kéretik alapállásba helyezni, mert ezek itt a Luna-féle sztorik, és aki egy kicsit is ismeri a holdboszorkát, az tudja, hogy ez mit jelent:

Az őrület garantált!

Borító

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, itt előtudjátok rendelni. Amennyiben pedig az írónő munkásságát követnétek Facebookon, Molyon és Instagramon megtehetitek. Ha pedig jobban megismernétek az írónő korábbi munkáit, akkor az itt megtehetitek és a Nuuvella oldalán is tudjátok követni!


 

Megjegyzések