A Tinder nyomában! - Vámosi Kira borítóleleplezés


Mi napjainkban az egyik legaktuálisabb téma? Nem a politika, Covid és kis tesói nem játszanak, maradjunk csak a szerelem terén. Azon belül is az online társkeresés terén, amely olyan filmeket ihletett, mint a Netflixet robbantó A Tinder-csaló című alkotás, amely tökéletes, bár kissé a vidámparkok rémisztő vasútjában fellelhető tükröt tart a nézők elé. Ezzel szemben Kira regénye nem megy a végletekbe, inkább egy olyan történetet mesél le, ami nem tündérmese, hanem a valóság, ami akár velem is megtörténhet, ha úgy döntök, hogy felregisztrálok Tinder-re. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az írónő több mint ötezer ember történetét gyúrta bele egy nagy érzelmes egészbe. De akkor hulljon is le a lepel erről az izgalmasnak ígérkező romantikus történetről!   

Fülszöveg

"Aina és Noel húszéves fiatalok, boldog párkapcsolatban. Gyerekszerelem az övék, eltéphetetlen kötelékkel, kiolthatatlan lánggal. Ám amikor egy meggondolatlan botlás után az egész addigi életük darabokra hullik, mindketten az online ismerkedés útjára lépnek. A kérdés csupán az, hogy az Z generáció tagjaként rájuk talál-e a valódi szerelem az internet világában? Tudják-e kezelni a zűrösebbnél zűrösebb alakokat vagy győz az első szerelem és visszatalálnak egymáshoz? 
 
És te, Kedves Olvasó? A magányt megunva megfordult már a fejedben, hogy kipróbáld az online ismerkedést? Esetleg már meg is tetted? Pozitív tapasztalatokat zsebeltél be vagy életed legrosszabb élményeivel „gazdagodtál”? Bármelyik legyen is, ez a könyv neked szól! 
 
A (Ne) Álljunk Párba! amellett, hogy egy szívszorító szerelmi történet, részletesen bemutatja a legrosszabb online randis személyiségtípusokat, és komoly társadalmi problémákat is a felszínre hoz. Lehet ez a könyv elrettentő példa, tanulság, figyelmeztetés vagy ha már túl vagy rajta, akkor csupán deja vu. Tabuk nincsenek. Ez a valóság."

Borító 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, itt előtudjátok rendelni. Amennyiben pedig az írónő munkásságát követnétek Facebookon, Molyon és Instagramon megtehetitek.

Megjegyzések